Milé klientky a klienti,

jeden z příkladů toho, že žijeme, je pohyb. A my neusínáme na vavřínech a stále vnášíme energii k nám do salonu. Doba se vyvíjí a my se přizpůsobujeme celkovému trhu a aby naše kvalita rostla. Samozřejmostí je pro nás neustálé sebevzdělávání a poskytování té nejkvalitnější služby.

V lednu 2018 jsme otevřeli první pobočku TOP SALONU BRNO a dále se v malebných Husovicích rozšiřovali, abychom vám mohli nabídnout více prostoru a služeb. Přibyly masáže a druhý prostor pro kosmetiku.

V říjnu 2021 jsme přibrali novou pobočku TOP SALONU BRNO – ŘEČKOVICE a rozšířili jsme se o kadeřnické služby. A tím se z nás stal více jak desetičlenný tým.

Nyní máme před sebou další posun, a to v oblasti rozčlenění obsluhy. Pro to, abychom vám mohli nadále poskytovat co nejkvalitnější péči, potřebujeme vždy zaučit nového člena týmu a to chce svůj čas. Po určitou dobu se tak bude nový člen cenově odlišovat od stávajícího člena s výrazně vyšší praxí. Neznamená to ovšem, že by poskytl méně kvalitní práci, pouze u nás musí strávit nějaký čas, aby prošel veškerým školením a vše si osvojil.

Nyní prosím věnujte trochu pozornosti při vašem objednávání, ať jste si vědomi odlišnosti cen za provedené služby.

 

SENIOR 

PEDIKÚRA – Petra, Kateřina K, Ludmila

MANIKÚRA – Tereza, Ludmila, Kateřina K

KOSMETIKA – Tereza

KADEŘNICTVÍ – Sylvie

 

JUNIOR 

PEDIKÚRA – Iveta, Klára

MANIKÚRA – Iveta

KOSMETIKA – Kateřina K, Iveta, Kateřina J, Klára

KADEŘNICTVÍ – Alla, Nikola

MASÁŽE – Pavla

 

Důvodem proč se rozšiřovat a být lepší - jste VY…

Děkujeme, že jste a těšíme se na každý den s vámi...

 

Tým TOP SALONU BRNO